Συστάσεις ΕΕ προς Google, Facebook και Twitter

Οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να πάρουν και άλλα μέτρα για να ανταποκριθούν στα αιτήματα που τους υπέβαλαν τον Μάρτιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και οι εθνικές αρχές προστασίας των καταναλωτών για να συμμορφωθούν με τους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών.

Σήμερα δημοσιεύτηκαν οι αλλαγές που έκαναν το Facebook, το Twitter και η Google+ για να ευθυγραμμίσουν τους όρους παροχής των υπηρεσιών τους με τους κανόνες της ΕΕ για την προστασία των καταναλωτών. Συνεχίστε την ανάγνωση

Advertisements

Δικηγορικό Γραφείο

Το γραφείο με υπερτριακονταπενταετή εμπειρία ειδικεύεται στο χειρισμό ποινικών, αστικών, διοικητικών, αθλητικών υποθέσεων και πιο εξειδικευμένα σε θέματα αποζημιώσεων πάσης φύσεως (αυτοκινητικά, εργατικά, ιατρικής αμέλειας κ.ο.κ.). Επίσης σε θέματα προσφυγών στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο.

Με ανεπτυγμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την ελληνική επικράτεια, παρέχεται πλήρης νομική κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η προσεκτική μελέτη κάθε δικογραφίας και η συνεχής επικοινωνία με τον πελάτη, ο οποίος ενημερώνεται σε κάθε στάδιο της πορείας της υποθέσεώς του, αποτυπώνουν τα υψηλά κριτήρια παροχής υπηρεσιών που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Τέλος, πληρότητα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών παρέχει η συνεργασία με δίκτυο επαγγελματιών και συμβούλων (συμβολαιογράφων, λογιστών, ελεγκτών, πραγματογνωμόνων, οικονομικών συμβούλων κλπ.) σε τομείς όπου το δικηγορικό επάγγελμα τελεί εν σχέσει αλληλεπίδρασης.


Αρέσει σε %d bloggers: